marți, 28 septembrie 2010

Să fie clar!

Bobocii înscrişi (doar bobocii înscrişi!!!) se vor prezenta la preselecţii, unde vor fi evaluaţi de clasa a XI-a B (doar elevii clasei a XI-a B!!!).Rezultatele vor fi comunicate doar bobocilor.

În timpul competiţiei, pe parcursul desfăşurării balului, cei aleşi la preselecţii vor fi evaluaţi de un juriu format din  Miss boboc 2008,Mister boboc 2008 si profesori ai liceului.(aceştia vor fi prezentaţi la bal ! )

Aşadar, din ceea ce am scris mai sus, reiese că elevii altor clase, cu excepţia clasei a XI-a B, nu îşi pot exprima părerea în ceea ce priveşte concurenţii !

Şi mai trageţi o concluzie: prezenţa altor persoane la preselecţii, cu excepţia participanţilor si a clasei a XI-a B, este  exclusă!

Ca să înlăturăm orice nedumerire: lăsaţi-ne să ne ocupăm de organizare în linişte.Ce aveţi voi de făcut? Bucuraţi-vă de bal pe 5 Noiembrie.

Postul acesta este pentru cei care credeau că îşi pot vota prietenii in concurs.Răspunsul este: nu.Nu puteţi vota.

Dacă aveţi întrebări,păreri,idei,reclamaţii... lăsaţi comentarii sau luaţi legătura cu redactorii blogului.

11 comentarii:

 1. care sunt redactorii domne? am o reclamatieee :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Anca e redactorul domne :)) Adică eu.Adică zi!

  RăspundețiȘtergere
 3. asa.dupa zile insir de asteptare mi se raspunde! daca eram un boboc dezoritentat ce ma faceam? nts nts nts. acum pt reclamatie : cum frate sa scrii asa de corect? :)))...cum sa pui toate diacriticele?? nu stiu nu stiu cum e posibil.

  RăspundețiȘtergere
 4. si andrei de ce mi-a raspuns? ce treaba ai tu bai? bai bai bai..du-te acasa ca esti beat :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Ne cerem scuze,domnule Tiucă Robert Aurelian pentru timpul pierdut în aşteptarea unui răspuns.Sunt sigură că nu aţi putut dormi,nu aţi putut mânca,aţi stat şi aţi aşteptat răspuns până s-a dus subsemnata să cumpere pâine.Ce să fac domne dacă am magazinul departe?
  Aia e reclamaţie?:))
  Aş zice ceva dar mă abţin că mai intră domnul Savin pe aici.(ştiu că tocmai am făcut o cacofonie,dar treceţi cu vederea de data asta)

  RăspundețiȘtergere
 6. Ok. Stimata Manea Anca, in calitate de coleg de clasa iti accept umilele scuze. Dar, ca sa impacam si varza si capra [sau cum era, nu conteaza, eu vreau asa], sper sa nu existe o data viitoare! Altfel, mi-e teama ca se va intampla ce se va intampla! Nu pot face public ce se va intampla! [motive de securitate si esti protejata de lege]

  RăspundețiȘtergere
 7. Manea Anca Daniela,vă rog! Ce se va întâmpla,domnule? Eventual să-mi furaţi microfonul la preselecţii.Ce era să fac?Au nevoie copiii de mâncare.Data viitoare vă las să vorbiţi singur.

  RăspundețiȘtergere
 8. Asa! Sa evitati harababura aia ce e in fiecare an :)) foarte tare clasa organizatoare!

  RăspundețiȘtergere